Go to Top

Slimme Werken

De online werkplek zonder zorgen
Een innovatieve en gebruiksvriendelijke werkplek, waar ook in uw organisatie. BeeSmart maakt zorgeloos werken nu ook mogelijk met flexibel, beheerd bellen en werken. Het Slimme Werken!

Bent u op zoek naar nieuwe, online werkplekken? Een compleet ingericht netwerk, een multifunctional betaaloplossing of gaming-oplossing? Al dan niet in combinatie met backoffice portal-oplossingen, telefonie (VoIP) of een combinatie hiervan? Bij BeeSmart bent u aan het juiste adres: één voordeur en één aanspreekpunt voor uw digitale werkplek. Maak kennis met ons unieke concept: het Slimme Werken. Met uw eigen unieke sleutel heeft u overal de beschikking over uw eigen desktop.

 

Het Slimme Werken is:

  • Flexibeler
  • Goedkoper
  • Milieuvriendelijker
  • Veiliger
  • Volledig beheerd

 

Meer informatie via onderstaande links:

HoneyBNA voor bibliotheken

HoneyBNA is een tot in de perfectie doorontwikkelde ICT-oplossing, speciaal voor bibliotheken die vat willen krijgen én houden op alle aspecten van hun publieke dienstverlening en de bijbehorende administratieve afhandeling ervan.

Lees verder

HoneySchool voor scholen

HoneySchool maakt het dagelijkse leven in onderwijsinstellingen gemakkelijker. HoneySchool is namelijk speciaal ontwikkeld om een efficiënt beheer van aanwezige PC’s, printers, media, programmatuur of internet te realiseren. Zonder ingewikkelde processen stelt u deze zaken beschikbaar aan klassen, studenten of derden.

Lees verder

HoneyBNA voor bedrijven

Bedrijfskantines eisen steeds vaker een professionele aanpak. BeeSmart heeft efficiënte oplossingen in huis waarmee u uw medewerkers eenvoudig toegang verschaft en het gebruik van lunches kunt afwikkelen.

Lees verder

HoneyBNA voor zorginstellingen

BeeSmart beschikt over de nodige kennis van en ervaring in de zorgsector. Daarmee zijn we optimaal in staat onze applicaties op efficiënte wijze toe te passen. Zo denken we bijvoorbeeld mee en ontwikkelen we strategische oplossingen met als doel de veiligheid van bewoners van zorgcentra sterk te verbeteren.

Lees verder

De BeeSmart online werkplek

Dankzij BeeSmart lease kunt u naast uw SaaS-werkplek ook alle andere diensten rond ICT, bellen, printen en web op basis van een vaste prijs per maand afnemen.