Go to Top

HoneyWiFi (SaaS)

Veilige en gereguleerde draadloze toegang tot uw interne en externe informatiebronnen
WiFi is bijna niet meer weg te denken binnen uw organisatie. Welke zakenman, student of leerling beschikt tegenwoordig niet meer over een eigen laptop. Wat is er dan mooier om de schat aan informatie die er binnen uw organisatie te vinden is, direct te gebruiken op je eigen laptop? HoneyWiFi + maakt dit mogelijk.

Met HoneyWiFi + kan de gebruiker met zijn laptop gebruik maken van de internetomgeving, de printer, documentscanning etc. binnen uw organisatie. Al deze faciliteiten zijn in verschillende tarieven aan te bieden.

Het unieke aan HoneyWiFi+ is dat er gewerkt wordt met één centrale controle-unit in combinatie met locale accesspoints. De centrale controle-unit regelt het beveiligde dataverkeer tussen de accesspoints en de firewall.

Meer informatie via onderstaande links:

HoneyBNA voor bibliotheken

HoneyBNA is een tot in de perfectie doorontwikkelde ICT-oplossing, speciaal voor bibliotheken die vat willen krijgen én houden op alle aspecten van hun publieke dienstverlening en de bijbehorende administratieve afhandeling ervan.

HoneySchool voor scholen

HoneySchool maakt het dagelijkse leven in onderwijsinstellingen gemakkelijker. HoneySchool is namelijk speciaal ontwikkeld om een efficiënt beheer van aanwezige PC’s, printers, media, programmatuur of internet te realiseren. Zonder ingewikkelde processen stelt u deze zaken beschikbaar aan klassen, studenten of derden.

HoneyBNA voor bedrijven

Bedrijfskantines eisen steeds vaker een professionele aanpak. BeeSmart heeft efficiënte oplossingen in huis waarmee u uw medewerkers eenvoudig toegang verschaft en het gebruik van lunches kunt afwikkelen.

HoneyBNA voor zorginstellingen

BeeSmart beschikt over de nodige kennis van en ervaring in de zorgsector. Daarmee zijn we optimaal in staat onze applicaties op efficiënte wijze toe te passen. Zo denken we bijvoorbeeld mee en ontwikkelen we strategische oplossingen met als doel de veiligheid van bewoners van zorgcentra sterk te verbeteren.

 

Nieuws over HoneyWiFi

HoneyWiFi in praktijk bij Bibliotheek Rotterdam

Een bibliotheek zonder internet, dat is tegenwoordig natuurlijk ondenkbaar. Bibliotheek Rotterdam beschikt dan ook over zo’n 450 publieksplekken en 350 kantoorplekken met toegang tot internet. Sinds de zomer van 2009 beschikt de bibliotheek ook over draadloos internet en die faciliteit voorziet vanaf het eerste moment in een grote behoefte.

HoneyWiFi