Go to Top

HoneyMoney

Slimme betaaloplossingen op locatie en online.
BeeSmart biedt met HoneyMoney een breed assortiment betaalsystemen, afhankelijk van de gewenste betalingsmethoden.

Met onze betaalsystemen en software houdt u vat op alle aspecten van uw publieke dienstverlening en de bijbehorende administratieve afhandeling ervan.
HoneyBNA Betaalkiosken zorgen voor een efficiënte afhandeling van betalingen, zonder tussenkomst van medewerkers.

Met een HoneyBNA Betaalsysteem schaft de klant vooraf een tegoed aan voor de afname van diensten, die zijn gekoppeld aan het betaalsysteem. Dit elektronische tegoed kan besteed worden aan allerlei vormen van dienstverlening zoals internetten, printen, downloaden, kopiëren, scannen, WiFi, etc. 

 

Meer informatie over HoneyMoney via onderstaande links:

HoneyBNA voor bibliotheken

HoneyBNA is een tot in de perfectie doorontwikkelde ICT-oplossing, speciaal voor bibliotheken die vat willen krijgen én houden op alle aspecten van hun publieke dienstverlening en de bijbehorende administratieve afhandeling ervan.

Lees verder

HoneySchool voor scholen

HoneySchool maakt het dagelijkse leven in onderwijsinstellingen gemakkelijker. HoneySchool is namelijk speciaal ontwikkeld om een efficiënt beheer van aanwezige PC’s, printers, media, programmatuur of internet te realiseren. Zonder ingewikkelde processen stelt u deze zaken beschikbaar aan klassen, studenten of derden.

Lees verder

HoneyBNA voor bedrijven

Bedrijfskantines eisen steeds vaker een professionele aanpak. BeeSmart heeft efficiënte oplossingen in huis waarmee u uw medewerkers eenvoudig toegang verschaft en het gebruik van lunches kunt afwikkelen.

Lees verder

HoneyBNA voor zorginstellingen

BeeSmart beschikt over de nodige kennis van en ervaring in de zorgsector. Daarmee zijn we optimaal in staat onze applicaties op efficiënte wijze toe te passen. Zo denken we bijvoorbeeld mee en ontwikkelen we strategische oplossingen met als doel de veiligheid van bewoners van zorgcentra sterk te verbeteren.

Lees verder

 

Nieuws over HoneyMoney

BeeSmart introduceert nieuwe betaalautomaat

In opvolging van het meest verkochte model de Betaal IV-C, introduceert BeeSmart een nog geavanceerder en compacter model met dezelfde betaalfaciliteiten.

Lees verder

BeeSmart feliciteert Bibliotheek IJmond Noord

Bibliotheek Heemskerk heeft speciaal voor de jeugd HoneyGaming geïntroduceerd. Ze biedt hiermee een nieuwe aanleiding voor de jeugd om de bibliotheek te bezoeken.

Lees verder

HoneyMoney